EL DEĞMEMİŞ DOĞA,FİLİPİNLER WATERFALL RESTORAN




      Waterfall Restoran, Filipinler



Sizlere şu ana kadar görülmemiş tarzda olan ve bizi çok heyecanlandıran bir restoranı tanıtmak isteriz.

Bahsedeceğimiz bu yer Filipinlerde San Pablo şehrinde bulunan Villa Escudero Plantation and Resort' de inanılmaz bir atmosfere sahip,hafızalardan silinmeyecek bir restoran.Ziyaretçiler burada şelalenin ağzında,ayaklarından serin sular geçerek bambu masaların üzerinde yemeklerini yiyorlar.





Otantik yerel mutfağının yanında, çiftlik ve hindistan cevizi tarlalarının bulunduğu el değmemiş doğanın tadını çıkarabilirsiniz.



Aynı zamanda misarfirler için, ülkenin zengin kültürünün nasıl hayata geçtiğini kanıtlayan Philippine Experience Show'u izlemek bir başka harika deneyim olacaktır.



Eğer kuşların yaşamını izlemeyi,dinlemeyi sevenlerdenseniz burası tam da sizin aradığınız yer.Sarıasma kuşu,güvercinler,yalıççapkını,muhabbet kuşları ve daha birçok türün korosuyla güne uyanmak size ayrı bır mutluluk katacaktır. Bölgenin yemyeşil bahçeleri,meyve bahçeleri ve açık alanlarında,el değmemiş doğanın içinde binlerce kuş türüyle birlikte buranın tadını çıkaracaksınız.





Son birşey daha,eğer yurtdışında egzotik bir yerde evlenmek hayalinizse, bu yer özel gününüz için gerçekten mükemmel bir tercih olacaktır.:)



No comments:

Post a Comment